Tarih: 28.03.2022 18:52

YAZMAK BİR TERAPİDİR…

Gazeteci Yazar Ahmet Karayün, günümüz toplumun okur sayısının azaldığını ve hatta filmlerin bile izlenmediğini artık sosyal platformlarda kolaycılığı seçtiklerini ve kelime hazinemizin azaldığını dile getirdi.

YAZMAK BİR TERAPİDİR…

Gazeteci Yazar Ahmet Karayün, günümüz toplumun okur sayısının azaldığını ve hatta filmlerin bile izlenmediğini artık sosyal platformlarda kolaycılığı seçtiklerini ve kelime hazinemizin azaldığını dile getirdi.

 “Yazar için yazarlık mezarda son bulacak diye düşünüyorum.  3 tane basılı romanım var.   7 yıldır da 4. romanımı yazıyorum.  4. Romanımın yazı tarzı daha farklı olacak Her romanda farklı teknik kullanmayı seviyorum öyle olursa benim için ayrı bir macera ayrı bir heyecan oluyor. Şairlerimiz hep aşkı işlemiştir. Kimisi maddi kimisi manevi aşkı iletmiştir. Yazmak güzel bir şey aslında yazmak bir terapidir çok kitap okuyan insan kelime haznesini çoğalttıkça herkes kitap yazabilir.  Edebi eser verebilmek te farklı bir noktadır. Kitapları okurken iyilerin de değerlerini anlamaktadır insanlar.  Bazı yazarlar da çok şişiriliyor. Sosyal medyada paylaşılan otobüste, çanta da, masada fotoğrafları çekilen kitapların aslında şişirilme kitap oluyor. Şişirilen yazarların altında kalan ve cumhuriyet tarihi olsun Osmanlı tarihinde ki yazarları maalesef kimseler pek görmüyor ve kayboluyorlar. Altın her zaman altındır bir gün mutlaka değerini bulacaktır. İnsanlar okumayı bırakın artık film bile izlemiyorlar ve kelime haznemiz de eksiliyor. Freud ve Dostoyevski gibi yazarlar insanın derinliklerine girdiği için insan psikolojisini yazıyorlar.” dedi.



BALIKLARA TÜRKÜ SÖYLEDİLER

BÜSED’de Akduman Dönemi Başladı

Dezavantajlı Bireylerin Yaşamlarını Kolaylaştıracağız

Sanata Adanan Çeyrek Asır…

Türkan Şoray ve Ediz Hun’u Kıbrıs’ta Anılarıyla Buluştu

3. Kırlangıç Gençlik Festivali Başlıyor

Başkan Güney, Beslenme Saati Projesini İnceledi

Büyükşehir Şampiyon Oldu…

Mbb 2024-2029 Dönemi Yönetimini Seçti..!

Engelliler anneler gününü sualtında karşıladı

Yazlık Fideler Toprakla Buluştu

BEYLİKDÜZÜ ANNELER GÜNÜ’NÜ EDA BABA İLE KUTLADI

BAŞKAN ÖZER, HEDEFLERİNİ ANLATTI…

Çaykara, Şehit Anneleri ile Buluştu

CHP’li Yaman, Muayene Süreleri Uzatılmalıdır.

ÖZEL GEREKSİNİMLİ ÇOCUKLAR HEM EĞLENDİ HEM ÖĞRENDİ

Osmaniye Valiliği Yaşar Kemal'in yetiştiği Kadirli'de edebiyat festivali düzenliyor

Katledilen Öğretmen İbrahim Oktugan’ı Andılar…

ÖZER, ANNELERLE BULUŞTU

Tükenmiş Sağlık Ordusu: Hemşireler!

Genç Başkan Çaykara, Sıkı Takip Ediyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.