Tarih: 29.03.2023 14:14 Güncelleme: 09.04.2023 14:44

Öztürk; İddialı Konuştu 6'lı Masa Dağılıyor..!

“HÜRBAKIŞ” programının bu günkü konuğu, Ak Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Aday Adayı Dr. Mir Mehmet Öztürk oldu.

Öztürk; İddialı Konuştu 6

Öztürk; İddialı Konuştu

 

Adom Ajans medya grup bünyesinde yayın hayatını sürdüren Start Tv  ve Start Türk kanallarında yayınlanan gazeteci Nezir Karayün’ün hazırlayıp sunduğu Nezir Karayün’le hür bakış programının bugünkü konuğu Ak Parti İstanbul 3.bölge milletvekili aday adayı Dr. Mir Mehmet Öztürk oldu.

Gazeteci Nezir Karayün’ün sorularını cevaplayan Dr. Mir Mehmet Öztürk ilk kendini tanıttı.1983  Erzurum doğumluyum. İnşaat Mühendisiyim. 2014-2019 yılları arasında Büyükçekmece Meclis Üyeliği yaptım ve birkaç dönem Büyükçekmece Teşkilatında görev yaptım. İstanbul Gelişim Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkilerde doktorayı tamamlamak nasip oldu. Bir taraftan akademik çalışmalar da  aktif olarak İnşaat Mühendisi olduğum için yapı marketleri işlerimiz var, diğer taraftan ise aktif olarak STK’lardayım. 

NEDEN ADAY ADAYI OLDUNUZ

Aslında bu bir tercih meselesi, İnsanoğlu dünyayla tanıştığı günden itibaren 2 yol var önünde. Ya hizmet edilen olacak yada hizmet eden olacak. Aday olmak yada aday adayı olmak hizmet eden olmak anlamına geliyor. Bizim gibi insanlar halkına hizmet etmek istiyor, biz hizmet etmek için bu yoldayız, bu düşünceyle yola çıktığım için aday adayıyım. Tamamen karşılık beklemeden hizmet edeceğim. Halkımıza hizmet etmek için de elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız.

6’lı MASAYI NASIL DEĞERLENDİRİYORSUNUZ

Sayın Cumhurbaşkanımız çok fazla yükleniyorlar. 6’lı masa her an patlamaya müsait pamuk ipliği gibi ilişkileriyle bir ülke yönetemezsiniz. Burası bir İskandinav ülkesi değil. Bizim ülkemiz hem jeopolitik konumu açısından hem stratejik konum açısından hem de bölgesel aktörlük açısından çok değerli, zengin ve kıymetli bir ülke. Siz böyle bir ülkeyi yönetmeye talipseniz Ateşten Gömleği giyiyorsunuz demektir. Biz bu Ateşten Gömleği 22 yıldır iktidarlık döneminde ve ülkemize sürekli yapılan operasyonlarda Sayın Cumhurbaşkanımızdan en iyi şekilde görüyoruz. Sizde bu Ateşten Gömleğe talipseniz sizin bu gömleği taşıyabilecek bir canınız olması lazım. Bunu da biz 22 yıldır halkımızın takdirine bırakıyoruz.  

SOKAĞIN NABZINI DEĞERLENDİRİR MİSİNİZ?

Biz STK’lar sayesine ya bir düğündeyiz ya bir cenazedeyiz yani burada şunu demek istiyorum biz hep sokağın içindeyiz ve her gün biz bu nabzı yokluyoruz. Kendi adıma açık konuşmak gerekirse dışardan bakıldığında kasıntı ve keskin bir adam değilim, kesinlikle çok cana yakınımdır herkesle çok rahatlıkla diyaloglarım vardır. Vatandaş bunu bildiği için bizimle rahat bir şekilde konuşabiliyor ve bu bizi mutlu ediyor. İnşallah yeni ekonomik politikalarda yeni başarılara imza atacağımıza inanıyorum. 

 

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor


Özer; Adil, kapsayıcı ve ulaşılabilir bir yönetim olacağız... (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

Özer; Sizler Benim İsimsiz Kahramanlarımsınız

Travmaları Aşmanın Yolları..!

Balcıoğlu, Saha Çalışmalarını Denetliyor

Dünya Dans Günü’nde farklı kültürler buluştu

İmamoğlu'ndan Eyüpsultan Belediyesi'ne ziyaret

Nisan ayı üretici market fiyat değişimi Aylık ve yıllık girdi fiyatlarındaki değişim

Gürpınar Sahili Düzenleniyor

Balıkçı Kenan’da balık fiyatları dibe vurdu

Öğretmen Hareketliliği Düzenlendi

ÇEVİÇELLE'den Sıfır Atık Ödül Töreni

Cem Yılmaz’dan arabeskin kralına 30 bin dolarlık hediye

CW Enerji panelleri ile enerji ihtiyacına kalıcı çözüm

Elektrikli araçlarda yangın güvenliği eğitimi

Atık Yönetimini Bilinçlendiriyorlar

Atel İnşaattan 23 Nisan Kutlaması

Bayramı gönüllerince kutladılar

Güzel, Makamı Çocuklara Teslim Etti

Çölyak Hastalarını Yalnız Bırakmıyor..!

Beylikdüzü Belediyesi 23 Nisan’da Hatay’da

ÇOCUKLAR UNUTULMAZ BİR GÜN YAŞADI

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.